Petr Sprinz přednášel na mezinárodní konferenci prestižní organizace INSOL Europe

Praha, 20. 6. 2019

Petr Sprinz, partner naší kanceláře, se zúčastnil prestižní konference pořádané evropskou organizací INSOL Europe. Ta sdružuje profesionály z oblasti restrukturalizace a insolvence. Konference se konala ve dnech 6. a 7. 6. 2019 v Lublani. Petr Sprinz zde přednášel a diskutoval s odborníky z Polska, Slovinska i Velké Británie na téma tzv. předbalených reorganizací.

Účast Petra Sprinze na této významné akci je potvrzením výrazného rozvoje naší kanceláře v oblasti složitých insolvencí a restrukturalizací společností.

Tým HAVEL & PARTNERS poskytuje klientům, mezi něž patří nejvýznamnější domácí i zahraniční finanční instituce či obchodní a průmyslové korporace, právní poradenství zejména při vymáhání pohledávek v insolvenčním řízení, řešení úvěrové angažovanosti klientů, včetně refinancování dlužníků, hodnocení restrukturalizačních projektů společností ve finančních potížích, řešení úpadku formou reorganizace nebo při akvizicích majetku z majetkové podstaty.

Zároveň sledujeme vývoj legislativy na evropské i domácí scéně, přednášíme na vysokých školách a školíme klienty v naší vlastní vzdělávací AKADEMII HAVEL & PARTNERS.

Dlouhodobě patříme mezi 5 nejsilnějších kanceláří v České republice v této oblasti a neustále posilujeme naši pozici rozšiřováním klientely i expertízy.