HAVEL & PARTNERS potvrzuje vedoucí pozici v CEE regionu – podle Acquisition International je nejlepší advokátní kanceláří pro oblast nemovitostí a stavebnictví

Praha, 15. 3. 2018

Největší česko-slovenská advokátní kancelář HAVEL & PARTNERS získala ocenění magazínu Acquisition International britského vydavatelství AI Global Media Ltd. Podle jeho šetření zaměřeného na úroveň právního poradenství v  regionu střední a východní Evropy (CEE) je HAVEL & PARTNERS nejlepší právnickou firmou pro oblast nemovitostí a stavebnictví (Best Real Estate & Construction Law Firm – CEE).

alt„Ocenění Acquisition International potvrzuje naše přední postavení mezi poskytovateli právních služeb se zaměřením na nemovitosti a stavebnictví. Díky koncentraci vynikajících právníků s detailními znalostmi nemovitostního trhu a širokému zaměření naší kanceláře dokážeme klientům pomoci i s těmi nejnáročnějšími nemovitostními projekty. V posledních letech jsme úspěšně spolupracovali s celou řadou významných společností,“ uvedl k dalšímu ocenění HAVEL & PARTNERS řídící partner kanceláře Jaroslav Havel.

HAVEL & PARTNERS má v současné době jeden z největších právních týmů se zaměřením na oblast práva nemovitostí a stavebnictví v České republice a na Slovensku. Tým 20 právníků pod vedením řídícího partnera Jaroslava Havla, partnera Lukáše Syrového a s podporou dalších 5 partnerů (Josef Hlavička, Martin Fučík, Marek Lošan, Ludvík Juřička, František Korbel) a counsel Daniely Kozákové poskytuje právní služby při nemovitostních projektech privátního i veřejného sektoru, a to ve všech aspektech obchodování s nemovitostmi a investičních projektů podle právních předpisů platných v České republice i podle mezinárodních standardů FIDIC nebo pravidel Evropské investiční banky.

Jednou z nejvýznamnějších oblastí specializace kanceláře jsou právní služby poskytované developerům a investorům v souvislosti se všemi aspekty nemovitostních projektů, včetně územních rozhodnutí, zpracování a realizace projektu, právních due diligence, koupě a prodeje nemovitostí a projektového financování.

Další ocenění v oblasti práva nemovitostí a stavebnictví

V oficiální české soutěži Právnická firma roku v kategorii Developerské a nemovitostní projekty je kancelář pravidelně vybírána mezi velmi doporučované kanceláře a v roce 2012 v této kategorii zvítězila. Na Slovensku byla v obdobné soutěži zařazena ve všech dosavadních ročnících v rámci kategorie Developerské projekty mezi nejlepší kanceláře. V roce 2016 zároveň získala cenu společnosti Corporate INTL za nejlepší právnickou firmu na Slovensku poskytující komplexní právní poradenství v oblasti nemovitostí.